Як зробити голлівудську посмішку?

Як зробити голлівудську посмішку?

Хто з нас не мріяв про білосніжну посмішку, саме таку, якою до нас посміхаються кінозірки з телевізійних екранів? На жаль, зробити її такою в домашніх умовах практично неможливо, проте сучасна стоматологія пропонує декілька методів створення ідеальної усмішки. Аби підібрати оптимальну саме для вас методику, тепер навіть не потрібно виходити з дому, оскільки завдяки інтернету в будь-який час доступна консультація стоматолога онлайн. Під час консультації вам можуть запропонувати декілька стоматологічних процедур для створення голлівудської посмішки.

Відбілювання зубів

Це один з найпростіших та найпоширеніших методів створення білосніжної посмішки. Для відбілювання зубів використовуються наступні засоби:

  1. Гелі та пасти. Це професійні засоби, що містять у своєму складі багато перекису водню. Вони наносяться на зубну поверхню та утримуються на ній від 30 до 60 хвилин. Процедура проводиться в стоматологічному кабінеті.
  2. Спеціальні лампи. Спочатку стоматолог наносить на зуби спеціальний гель, а потім опромінює зубну поверхню синім світлом лампи. Під її дією гель активізується. Вся процедура триває близько години. За цей час зубна емаль висвітлюється на декілька тонів.
  3. Індивідуальна капа. Вона виготовляється за зліпком зубів пацієнта. Капа наповнюється відбілюючим гелем та носиться кілька годин протягом дня. Відбілювання триває 1-2 тижні. Ефект стає помітним майже відразу.

Ефект від відбілювання спостерігається 1-2 роки. Голлівудські зірки, що відбілюють зуби, роблять цю процедуру кожні півр оку. Також вони використовують спеціальні відбілюючи зубні пасти та ополіскувачі для ротової порожнини.

Контурна пластика

Коли мова йде про голлівудську посмішку, то маються на увазі не лише білосніжні зуби, а й рівний зубний ряд. Аби досягти його ідеальної форми стоматологи пропонують своїм пацієнтам зробити моделювання зубів за допомогою спеціальних матеріалів. Таким методом корегується розмір, форма, пропорція зубів та усуваються наступні недоліки:

  • зуби подовжуються чи укорочуються аби візуально ряд виглядав ідеальним;
  • приховуються проміжки між зубами;
  • поверхня зуба робиться ідеально рівною.

Візуальний ефект від контурної пластики зберігається при обережному поводженні до 3-5 років.

Професійне чищення

Ця процедура допомагає зубам бути не лише гарними, а й здоровими. Під час професійного чищення видаляється зубний камінь та глибоко очищуються усі пігментні затемнення від кави, чаю чи вина. Чищення проводиться спеціальними ультразвуковими скелерами.

Після очищення зубів проводиться їх полірування. Емаль натирається до дзеркального блиску спеціальними полірувальними пастами та гумовими чашечками. Після чищення та полірування зуби стають гладкими та сяючими. Таку процедуру стоматологи рекомендують проводити щорічно. Людям, що палять та полюбляють пити каву, професійне чищення проводиться раз у пів року.

Вініри

Один з найулюбленіших методів голлівудських зірок, який допомагає їм мати розкішну посмішку на червоній доріжці. Вініри – це тонкі накладки з кераміки, що фіксуються на поверхні зубів. Вони виготовляються за індивідуальним зліпком. Мають багато переваг:

  • зберігається природна структура зубів;
  • виправляються недоліки зубного ряду на кшталт викривлень, сколів, тріщин та великих проміжків;
  • колір зубів висвітлюється на 2-3 тони;
  • при правильному догляді ефект зберігається 10-15 років.

Є в вінірів і деякі недоліки. Перший – перед їх встановленням необхідно зашліфовувати власні зуби. Другий – встановлення вінірів коштує досить дорого.

Імпланти

Імплантація зубів здійснюється в тому випадку, якщо відсутні власні зуби. Проводиться ця процедура в декілька етапів. Спочатку хірург робить надріз у яснах в тому місці, де в майбутньому буде стояти імплант. В кістці лікар формує ложе. Далі в ложе поміщається штифт. Зазвичай він виготовляється з титану або іншого біосумісного матеріалу. Виглядає імплант як шуруп з різьбою та без голівки. Далі протягом декількох місяців цей штучний корінь призвичаюється на новому місці. Приблизно через пів року на нього встановлюється коронка, яка має вигляд справжнього білосніжного зуба.

Перевага імплантів в тому, що вони можуть служити більш як 20 років. Вони не лише виглядають привабливо, а й повноцінно виконують усі функції справжнього зуба. Недоліком імплантації є її досить висока вартість, навіть в порівнянні з вінірами, а також тривалий та складний процес встановлення імплантат. В перші тижні після проведення операції може відчуватися біль та деякий час спостерігаються набряки.

Як бачите, методів створення голлівудської посмішки досить багато. Який з них підійде саме вам, допоможе визначити лише досвідчений стоматолог. Все що ви можете зробити власними силами в домашніх умовах для відбілювання своїх зубів, то це лише дотримуватися правил гігієни, не палити та менше вживати напоїв, що фарбують зуби.


Доставка по всей Украине
До 14 дней на возврат c возмещением денег
Оплата товара, только если вы им довольны
Только подлинные товары известных брендов