Чи варто довіряти капітальний ремонт квартири компанії NSDGroup? Ділюся власним досвідом

Чи варто довіряти капітальний ремонт квартири компанії NSDGroup? Ділюся власним досвідом

Капітальний ремонт квартири – справа забарна. Зробити його самостійно просто нереально, оскільки потрібно володіти знаннями та навичками у багатьох сферах, починаючи від електрики та сантехніки, завершуючи колористикою та естетикою. Звісно ж вирішив довірити виконання цієї справи професіоналам.

Шукаючи виконавців мав побоювання, а чи зможе стороння компанія задовольнити мої потреби як замовника у повному обсязі та чи достатньо в неї досвіду для реалізації саме мого проекту? Коли робив свій вибір, ретельно вивчав діяльність, запропоновані послуги, завершені проекти та відгуки від реальних клієнтів про роботу різноманітних будівельних компаній. Мій остаточний вибір впав на NSDGroup.

Коротка довідка про NSDGroup

Компанія NSDGroup працює на ринку будівельних послуг з 2004 року. І однією з причин, через які я обрав саме її, був великий досвід. На її рахунку вже більш як 26 збудованих «під ключ» будинків, 4 сотні завершених дизайнерських проектів, майже тисяча відремонтованих квартир та 3 сотні відремонтованих будинків. 70% клієнтів компанії зверталися до неї саме за повним комплексом послуг. Оскільки мені потрібен був якісний капітальний ремонт квартири, це зацікавило мене в першу чергу. Серед послуг, що надає NSDGroup, є наступні:

  • дизайн квартир, будинків, котеджів та комерційної нерухомості;
  • ремонт квартир, будинків та будівель «під ключ»;
  • проектування та будівництво котеджів та будинків.

Моїй двушці на Русанівці потрібен був капремонт із заміною усіх побутових комунікацій та усуненням недоліків застарілого інтер’єру. Робота перед компанією стояла важка, оскільки ремонту у квартирі не було з початку зведення будинку у 60-х роках. Мені хотілося не лише зробити стіни та підлогу привабливими, а в цілому аби квартира стала затишнішою та комфортнішою для проживання. Усе це я розповів майстру NSDGroup, який виїхав на огляд об’єкта абсолютно безкоштовно.

Досвід співпраці з NSDGroup

Свій досвід співпраці з NSDGroup хочу розкласти по поличках, можливо комусь він стане в пригоді. За час ведення капремонту в моїй квартирі я виділив наступні якості цієї компанії.

Професіоналізм та компетентність

NSDGroup – це злагоджена команда з 72 професіоналів. Кожен у цій фірмі чітко знає, за який етап роботи він відповідає, тому ніколи не було затримок чи проблем у реалізації мого проекту. Усі роботи проводилися швидко і з обов’язковим дотриманням стандартів БНіП та технічного регламенту експлуатації об’єктів цивільного будівництва. Мене ніколи не турбували питаннями вивозу сміття чи купівлі додаткових будматеріалів. Усі питання вирішувалися оперативно, кваліфіковано та самостійно.

Висока якість послуг

Оскільки я замовив повний ремонт квартири, то міг спостерігати за виконанням кожного етапу, та можу з упевненістю сказати, що NSDGroup надає дійсно якісні послуги:

  • при розробці дизайну були враховані не лише мої побажання, а й усі особливості квартири, її розташування та планування;
  • демонтаж старого облицювання здійснювали максимально акуратно, проводили прибирання та вивіз будівельного сміття;
  • заміну усіх інженерних комунікацій проводили виключно кваліфіковані фахівці. Після заміни здійснювалася обов’язкова перевірка та випробування комунікацій на працездатність, відсутність витоків та коротких замикань;
  • облаштували освітлення відповідно до вимог освітлення різних зон квартири;
  • виконали столярні роботи, забезпечивши правильне прилягання дверей та герметичність;
  • встановили склопакети;
  • виконали оздоблювальні роботи, потинькували, пошпаклювали та пофарбували стіни, поклали ламінат та зробили натяжну стелю;
  • завершили роботу над моїм проектом повним декоруванням квартири: від монтажу плінтусів та розеток до вибору меблів, дзеркал, картин та елементів декору.

Усі етапи ремонту проходили суворо в обумовлені терміни. Фахівці NSDGroup використовували лише якісні та сучасні матеріали. Після капремонту моєї квартири пройшло понад рік, а вона досі виглядає як на фото з дизайнерського проекту.

Гарна комунікація з клієнтом та підтримка проекту

На початковому етапі співпраці ми з фахівцями NSDGroup обговорили мої потреби та бачення готового проекту, склали будівельно-ремонтний кошторис та розробили план ремонту. Реалізація проекту почалася лише після того, як ми узгодили усі питання, що мене цікавили чи турбували.

Протягом усього ремонту я міг вільно перебувати на об’єкті, ставив будь-які хвилюючі мене запитання та отримував вичерпні, чіткі та зрозумілі відповіді. Я чітко бачив клієнтоорієнтованість компанії. Усі фахівці зважали на мою думку та, якщо це не суперечило зі стандартами та регламентами проведення будівельних робіт, намагалися задовольнити мої потреби.

Висновок

Звернувшись у компанію NSDGroup (https://nsdgroup.com.ua/uk/kapitalniy-remont-kvartiru/) я отримав квартиру своєї мрії з якісним ремонтом та нестандартним дизайном, а також мав змогу цілий місяць відчувати себе клієнтом №1. Мене чули, до мене прислухалися, усі мої потреби і прохання реалізували на вищому рівні. NSDGroup однозначно рекомендую!


Доставка по всей Украине
До 14 дней на возврат c возмещением денег
Оплата товара, только если вы им довольны
Только подлинные товары известных брендов