Шкільне приладдя: що потрібно враховувати при виборі

Шкільне приладдя: що потрібно враховувати при виборі

Здавалось би, шкільне приладдя – це те, що неважко вибирати, адже воно представлене у великому асортименті та в різному ціновому сегменті. Однак є деякі нюанси, котрі варто враховувати. Ми зараз про все детально розповімо.

 

Шкільні зошити: нюанси підбору

Перше, про що варто поговорити, – саме зошити. Річ у тому, що далеко не завжди найдорожче виявляється найкращим. Отже, дорогі зошити здебільшого мають такі характеристики:

  • білосніжний папір;
  • чітко промальовані й зазвичай дуже контрастні лінії та клітинки;
  • яскравий дизайн обкладинки;
  • дуже щільні аркуші.

Натомість рекомендації вчителів дещо інші. Так, папір повинен бути білим, але не сліпучим, краще трохи ближчим до сірого відтінку. Це дозволить комфортно писати, не перенапружуючи зір. Особливо це важливо для учнів початкової школи. Лінування, клітинки мають бути доволі чіткими, але не дуже контрастними, а обкладинка – максимально нейтральною, щоб не відвертати увагу від процесу навчання. Такі шкільні зошити купити недорого можна в Аврорі.

Інші товари для школи

Хоча дуже часто батьки прагнуть придбати все необхідне для школи ще влітку, щоб потім нічого не докуповувати, не завжди це вдається. Річ у тому, що з початком навчання можуть знадобитися додаткові товари для школи, тому оптимальне рішення – придбати основні речі, а далі докуповувати в міру потреби. До такої бази, крім зошитів, належать:

  • щоденник. Це невіддільна частина навчального процесу, у нього записують розклад, домашні завдання, виставляють оцінки тощо. Різноманіття розмірів, дизайнів та внутрішнього оформлення величезне. Є пропозиції для хлопчиків або дівчаток, а також універсальні варіанти;
  • обкладинки. Вони необхідні для того, щоб зошити та підручники були акуратні, без загнутих кутків. Моделі для книжок можуть відрізнятись за розмірами;
  • ручки та прості олівці. Вони потрібні в будь-якому класі. Що стосується ручок, то варто уточнити необхідні типи та кольори у вчителя. Зазвичай для учнів початкових класів рекомендуються сині кулькові вироби, а для старшокласників вже можна й гелеві. Прості олівці повинні бути середньої м’якості – для зручного користування;
  • набір канцтоварів. Варто придбати одразу комплект, у тому числі в пеналі. Базовий набір – ручка, олівець, фломастери. Може бути ще гумка, точилка, кольорові олівці тощо;
  • пенал. У ньому максимально зручно зберігати канцтовари;
  • рюкзак. Він повинен відповідати віку дитини та мати місткість, яка необхідна для розміщення книжок, зошитів та іншого приладдя. Також варто зважати та вподобання свого школярика – не треба купувати самостійно, без участі дитини.

Вибираючи шкільне приладдя, звертай увагу на його якість. Є чимало бюджетних товарів, які цілком підходять для використання учнем як початкової, так і середньої, старшої школи. Насправді найдорожче купувати зовсім не обов’язково, адже можна знайти якісну канцелярію за доступною ціною. Діти полюбляють різноманіття, тому їм навіть краще придбати декілька різних пакувань олівців.

 

Як перевірити шкільне приладдя перед купівлею

Звісно, для батьків один із головних критеріїв – це безпека всього, з чим контактує дитина. Шкільне приладдя не є виключенням, адже ним користуватись школяр буде 6–8 годин. Тому варто перевірити, чи є сертифікати безпеки на вироби. 

Ще один спосіб не помилитися з подібними речами – це купувати в надійному магазині, який має позитивну репутацію. Наприклад, в «Аврорі» ти знайдеш багато якісного шкільного приладдя за дуже доступною ціною. 


Доставка по всей Украине
До 14 дней на возврат c возмещением денег
Оплата товара, только если вы им довольны
Только подлинные товары известных брендов